Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tricouri personalizate
65 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tricouri personalizate imprimate prin transfer termic, serigrafie, print digital.

Pretul se calculeaza in functie de complexitatea graficii, dimensiunea imprimeului si numarul de articole imprimate la o singura comanda.
Un tricou este o piesa vestimentara simpla dar universal raspandita si cu un potential infinit. Odata imprimat, prin culoarea si prin designul  sau acesta devine o lucrare de arta, un panou publicitar in miscare sau o carte de vizita. Cu alte cuvinte, un tricou poate fi un mod extreme de ingenios de comunicare.

Capital T s-a nascut tocmai din pasiunea pentru personalizarea tricourilor ca modalitate de exprimare personala si corporativa. Ne-am propus sa ducem aceasta practica la un cu totul alt nivel punand accent pe calitate si pe satisfactia maxima a clientului final. Ne-am propus ca dincolo de fiecare produs realizat sa livram o experienta, un sentiment placut de satisfactie si de incredere in serviciile noastre.

Pe scurt, Capital T exista pentru a oferi clientilor satisfactia de a purta tricouri de calitate, personalizate cu designuri care sa ii reprezinte.

Credem ca nu e suficient sa livram un produs ci vrem sa oferim o experienta pozitiva, satisfacatoare. Credem ca un client multumit este mai important decat un produs vandut. Pentru noi, calitate inseamna indeplinirea corecta si completa a cerintelor clientilor dar si livrarea unor produse care sa treaca testul timpului.

Obiectivul nostru este acela de a dezvolta o afacere sanatoasa si de succes care sa se evidentieze pe piata de profil din Romania prin originalitate, calitate si excelenta.
Din Gura in Gura
Alte Produse