Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tricou personalizat cuplu
60 lei
Brand
Gildan Soft Style
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tricou de calitate imprimat prin transfer termic cu grafica solicitata de client. Imprimam serigrafic cantitati mai mari de 50 de bucati. Oferim servicii de consultanta, design si imprimare. Livram oriunde in tara. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pe adresa officeteesquare@gmail.com Mai multe modele gasiti pe pagina noastra de Facebook - Capital T - t-shirt design & logo design si pe saitul www.capitalt.ro Telefon: 0726258157

Un tricou este o piesa vestimentara simpla dar universal raspandita si cu un potential infinit. Odata imprimat, prin culoarea si prin designul  sau acesta devine o lucrare de arta, un panou publicitar in miscare sau o carte de vizita. Cu alte cuvinte, un tricou poate fi un mod extreme de ingenios de comunicare.

Capital T s-a nascut tocmai din pasiunea pentru personalizarea tricourilor ca modalitate de exprimare personala si corporativa. Ne-am propus sa ducem aceasta practica la un cu totul alt nivel punand accent pe calitate si pe satisfactia maxima a clientului final. Ne-am propus ca dincolo de fiecare produs realizat sa livram o experienta, un sentiment placut de satisfactie si de incredere in serviciile noastre.

Pe scurt, Capital T exista pentru a oferi clientilor satisfactia de a purta tricouri de calitate, personalizate cu designuri care sa ii reprezinte.

Credem ca nu e suficient sa livram un produs ci vrem sa oferim o experienta pozitiva, satisfacatoare. Credem ca un client multumit este mai important decat un produs vandut. Pentru noi, calitate inseamna indeplinirea corecta si completa a cerintelor clientilor dar si livrarea unor produse care sa treaca testul timpului.

Obiectivul nostru este acela de a dezvolta o afacere sanatoasa si de succes care sa se evidentieze pe piata de profil din Romania prin originalitate, calitate si excelenta.
Din Gura in Gura